Kennisnetwerk Regionale Economie

Kennisnetwerk Regionale Economie is DE online omgeving ter ondersteuning en bevordering van ondernemerschap in stad en regio. Uw nieuwe digitale thuis voor kennisdeling en intervisie met vakgenoten.

 

 

Wij, professionals van overheids- en intermediaire organisaties, werken hier digitaal samen aan de vitaliteit en veerkracht van onze lokale en regionale economie.

Wij delen kennis, ervaringen, inzichten en praktijkvoorbeelden over de ondersteuning van ondernemerschap en het mkb. In tijden van corona en daarna.

 

Samen de schouders er onder!

U bent van harte uitgenodigd om deze omgeving te benutten om samen met andere partijen te werken aan een vitale economie en veerkrachtig herstel van ondernemerschap in uw regio.

Samen verkennen we welke bestaande en nieuwe aanpakken werken om het mkb te ondersteunen en ondernemers te stimuleren om te vernieuwen en te innoveren.

In deze omgeving kunt u uw kennisvragen, praktische dilemma’s en knelpunten delen met collega’s in het vakgebied van accountmanagement en lokale en regionale economie. Een actieve deelname aan de community vergroot het inzicht van ons allen.

U vindt hier informatie over innovatieve praktijkvoorbeelden uit heel Nederland, nieuws en opinie. Ook kunt u hier deelnemen aan webinars en zich inschrijven voor offline kennissessies om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

 

Uw eigen groep

Verder bieden we in deze omgeving de mogelijkheid om zelfstandig een eigen besloten groep te vormen met de partijen waarmee u in uw regio werkt aan de ondersteuning van het mkb en het versterken van de lokale en regionale economie. Op deze manier kunt u uw bestaande netwerken digitaal vernieuwen en versterken.

 

 

Fijn dat u mee doet! Kijkt u hier eerst eens rustig rond en daarna zetten we samen de schouders er onder!